banner_glencora
logistica

Logistica
GLENCORA IMPEX SRL
oferă soluţii complete şi moderne de logistică, adaptate necesităţilor specifice ale fiecarui client, elaborate şi construite împreună cu parteneri puternici pe plan intern şi extern.

Serviciile de logistică pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri includ planificarea, organizarea, efectuarea şi controlul fiecarui flux de mărfuri, începând cu colectarea de la furnizori, transportul, manipularea, depozitarea şi condiţionarea mărfurilor şi finalizând cu distribuţia lor către clienţii finali.

Folosind soluţiile unui principal partener furnizor de logistică, clienţii noştri beneficiază de o serie de avantaje, cum ar fi creşterea veniturilor, profitabilitatea sporită, reducerea investiţiilor de capital, reducerea costurilor de operare, economisirea resurselor manageriale şi apropierea de clienţi datorită livrărilor mai rapide la un nivel calitativ superior.

Iată câteva servicii din cadrul acestui lanţ logistic:

▪ Proiectare supply chain
▪ Colectarea mărfurilor
▪ Depozitarea mărfurilor în regim vamal sau liber
▪ Manipularea şi pregătirea mărfurilor pentru livrare/distribuţie
▪ Managementul stocurilor
▪ Livrarea mărfurilor
▪ Asigurarea mărfurilor pe timpul transportului şi a depozitării
▪ Efectuarea formalităţilor vamale de import/export
▪ Preluarea/predarea tuturor documentelor la sediul clientului
▪ Monitorizarea strictă a tuturor operaţiunilor
▪ Diverse alte servicii cu valoare adaugată: sortare, ambalare, infoliere, etichetare, ataşare instrucţiuni, etc.

In momentul de faţă, compania dispune de spaţii de depozitare in Buhusi. Capacitatea de depozitare este de 5.000 europaleti, iar in viitorul apropiat vom dispune de un spatiu nou de depozitare de 9000 mp.

Depozitul actual este asigurat si este dotat cu sistem de supraveghere video si alarma antiefractie.

Manipularea si alte operatiuni de pregatire pentru distributie sunt efectuate cu responsabilitate, manual sau cu utilaje special, de catre personal calificat in domeniu.

De asemenea, intrările şi ieşirile de mărfuri sunt strict monitorizate, putând avea astfel controlul stocurilor în orice moment.

logistica_glencora
incarcare_marfa
[home] [despre noi] [transport] [logistica] [formular] [contact]
banda_jos